Tein tommosen sydänkranssin, vai miksi tuota pitäisi kutsua. Muuten tykkään lopputuloksesta, mutta noiden  narujen asettelu oli yllättävän vaikeeta ja siihen en ole ihan tyytyväinen. Pitää vielä vähän miettiä että miten ne saisi nätimmin. Mulla on toinenkin tommonen sydänstyrox-pohja, teen sillä toisen kokeilun kunhan kerkiän. Hymy

1323724209_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Sitten tommosia kuusenkoristepalloja tms. Ensimmäisen kanssa (vihreä) en tajunnut miettiä kiinnitysmekanismia ajoissa ja nyt en tiedä miten saisin parhaiten narun kiinnitettyä siihen (rautalangan ehkä saisin mutta se ei olis kovin nätti, villalanka tms. olis parempi, mutta mulla ei ole tarpeeksi pitkää neulaa millä saisin laitettua langan tuosta läpi). Toiseen virittelin kiinnitysnarun jo huovan alle. Näiden kuvioinnissa on vielä mietittävää ja tuo huopalanka on ehkä vähän liian paksua noin pieniin palloihin ylipäätään. Mutta alku tämäkin! Kuva on vähän valottunut kun piti salamalla ottaa.

1323724370_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pallot on märkähuovutettu vielä neulahuovutuksen jälkeen, kranssia en kastellut. Valkoinen pallo ei ole ihan kokonaan kuivunut vielä tossa kuvanottohetkellä.

Eilen löysin askartelijan taivaan eli Sinellin nettikaupan.. Siis voi elämä mitä kaikkia ihanuuksia sieltä sais! Ehkä hyväkin ettei mulla ole hirveesti rahaa tilata sieltä mitään mutta jotain kyllä sieltä kannattaa hankkia (esim. styrox-pohjia huovutustöihin), ne näytti olevan halvempia kuin Tiimarissa.